slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Betalingsvoorwaarden

Reserveren:

Via ons reserveringssyteem kun je direct online boeken of bel ons om te reserveren. Wij zijn te bereiken via ons Nederlandse telefoonnummer: 0251-714075, ook tijdens het seizoen. Voor onze speciale pagina leeftijdsgenootjes zullen wij ook vragen om de leeftijden van de kinderen. Na de reservering versturen wij een bevestiging. Bij de bevestiging van de reservering is de factuur als PDF bijlage bijgesloten.

Borg:

Wij vragen vragen geen borg. Indien er schade is ons streven dit onderling in goed vertrouwen op te lossen.

Betaling kampeerplaatsen:

Voor de kampeerplaatsen geldt een minimaal aanbetalingsbedrag van 100 euro welke binnen 3 werkdagen op onze rekening bijgeschreven dient te zijn.
Voor betaling vanuit het buitenland wordt 7 dagen aangehouden.
De restbetaling dient uiterlijk 4 weken voor jullie aankomst. te zijn betaald.

De betaling voor een accommodatie:

De aanbetaling bedraagt ongeveer 25% van het totaalbedrag . Het zal een bedrag zal afgerond worden per 25 euro : 100, 150, 200 of 250 euro enz. Minimale aanbetalingsbedrag zal 100 euro zijn. Dit bedrag dient binnen 3 dagen op onze Nederlandse Euro rekening te zijn bijgeschreven. Bij niet op tijd betalen, vervalt de reservering. Wij zullen een mailtje sturen als de reservering vervallen is. Na ontvangst van de aanbetaling is het een definitieve boeking en wordt deze rood gemaakt op de boekingskalender.

Het restbedrag:

Dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te zijn bijgeschreven op dezelfde rekening als de aanbetaling.

Annulering:

Wij restitueren betaalde bedragen niet. (Dat betekent dat wij geen geld terug geven!) Wij adviseren een goede reisverzekering af te sluiten die ook annuleringen dekt. Natuurlijk zijn we bereid om bevestigingen te sturen van reservering, betalingen en annulering.

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer