slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Reglementen

Het reglement is er voor jullie en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Het dient als leidraad voor een gezellig en probleemloos verblijf op onze camping.

Aankomst:

Rijd stapvoets over de camping.De auto kan geparkeerd worden op de rondweg.
Probeer binnen een half uur te laden en/of te lossen. Wil je op je op je gemak laden of lossen, dan kan dat buiten de poort, er zijn transportkarren beschikbaar.
Parkeer de auto hierna op de parkeerplaats. Er staan karren voor vervoer van de boodschappen.

Aankomst voor de accommodaties: na 15.00 uur en voor 21.00 uur.
Aankomst voor een kampeerplaats: na 12.00 uur en voor 20.00 uur.

Accommodaties:

Bij afwezigheid: ruim tuinkussens en parasol op, sluit ramen en schakel verlichting uit. Camping Na Venkove behoudt zich het recht voor om de accommodatie te betreden in geval van calamiteiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor waterschade door het niet sluiten van ramen of niet juist omgaan met het tentdoek.
Roken in en in de directe omgeving van de accommodaties is niet toegestaan.

Afval:

Wij doen aan afvalscheiding, dus plastic, papier, karton in aparte bakken. We zouden het waarderen als jullie ons hierbij helpen. Bij de kliko's staan diverse bakken om het afval te kunnen scheiden.

Auto wassen:

Er is een autowasstraat in Skuteč dat is ongeveer 10 minuten rijden.

Barbecueën:

Barbecueën is toegestaan. Bij extreme droogte is openvuur niet toegestaan. Tip: Houdt een emmer met water binnen handbereik.
Restafval van de barbecue kan gestort worden in een metalen afvalbak.

Diefstal en dergelijke:

Camping Na Venkove aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen van gasten of bezoekers van gasten, alsmede ongevallen die gasten of bezoekers van gasten overkomen.

Huisdieren:

Huisdieren zijn aangelijnd toegestaan behalve in onze appartementen(zie prijslijst). Honden met verlatingsangst of die naar alles blaffen wat voorbij loopt, zijn niet geschikt voor onze camping.
Eventuele toegebrachte schade dient te worden vergoed. Buiten dienen de huisdieren aangelijnd te zijn. De honden kunnen uitgelaten worden op het grote veld naast de camping.
Er geldt een opruimverplichting als de uitwerpselen op speelgebied of wandelpaden liggen.

Kampvuur:

De kampvuurplaats is voor algemeen gebruik. Er dient te allen tijde iemand de verantwoordelijkheid te nemen voor het aanmaken van het vuur en controleren of het vuur bij vertrek volledig is gedoofd. Zorg dat het gebied rondom de vuurplaats schoon en netjes wordt achtergelaten.

Kantine en speelhal:

De kantine is geopend van 7.00 tot 12.30; 13.00 tot 18.00 en van 18.30 tot 22.00. In drukke periodes kan er afgeweken worden van de tijden. In rustige periodes behouden wij het recht om de kantine eerder of tijdelijk te sluiten. Roken is niet toegestaan in de kantine.
Ontbijt wordt op afspraak verzorgd tussen 07.00 en 09.30 uur. Bestelde broodjes kunnen vanaf 07.00 uur worden afgehaald.
Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd.
De speelhal is geopend van 10.00 tot 12.30; 13.00 tot 18.00 en van 18.30 tot 22.00. (in drukke of rustige periodes kan er afgeweken worden van de tijden).
De benodigdheden voor de speeltafels zoals de airhockey-, pool-, voetbal- en tafeltennistafel, sjoelbakken en dartspel zijn aan de bar af te halen. Poolen (biljarten) is alleen toegestaan indien een ouder mee speelt. Na 22.00 uur dient het geluidsniveau gematigd te worden i.v.m.geluidsoverlast op de camping.  Daarom is de speelhal om 22.00 uur gesloten. Ook de kinderen dienen zachtjes te zijn na die tijd.

Nachtrust:

Gaat in om 23.00 uur tot 07.00 uur. Het dient dan nagenoeg stil te zijn. Tentdoek biedt helaas niet de privacy zoals jullie thuis hebben. Na 22.00 uur kunnen jullie niet meer met de auto het terrein op. De parkeerplaats is wel toegankelijk.
Wij zullen op te treden tegen rustverstoorders. Denk aan het geluidsniveau van muziek en muziekinstrumenten, evenals radio en/of TV.

Noodgevallen:

In geval van nood altijd de receptie waarschuwen. Indien deze gesloten is, is de eigenaar te bereiken bereiken via de S.O.S. bel naast het informatiebord of onder het telefoonnummer +420720302683. Dit geldt natuurlijk alleen voor noodgevallen. Het algemene alarmnummer van Tsjechië is 112.

Onverhoopte lekkage:

Bij lekkage tijdens (extreme) regenval is onze enige optie het spannen van een dekzeil over de tent. Controleer tijdens slecht weer de tent regelmatig op waterzakken en meldt het als er schade aan de accommodatie dreigt ontstaan. Wij zullen dan maatregelen treffen.

Pesten:

Pesten en discriminatie horen niet op onze camping thuis. We zullen het gesprek aangaan als we het toch constateren. Vakantie dient een leuke tijd te zijn voor iedereen.

Sanitair:

Laat jonge kinderen niet alleen naar het toilet gaan. Het is niet de bedoeling dat er wordt gespeeld in en om de toiletgebouwen. Laat de gebouwen schoon en netjes achter, dat is prettig voor jullie en voor de anderen. 
Om verstopping te voorkomen verzoeken wij om geen doekjes, tampons of maandverband door het toilet te spoelen!
Chemisch toilet, toiletemmer en vuilwatertank of -emmer dienen te worden geleegd in het daarvoor bestemde toilet.

Schade:

Camping Na Venkove behoudt zich het recht voor jullie voor eventuele toegebrachte schade aansprakelijk te stellen.

Speeltoestellen en zwembad:

Het gebruik hiervan is geheel op eigen risico. Ons bad is niet geschikt voor bommetjes, duiken of springen.

Skelters, fietsen en ander speelgoed dat door Camping Na Venkove beschikbaar wordt gesteld, mag alleen op het terrein gebruikt worden. Het gebruik is op eigen risico. De gebruiker kan vanwege niet juist gebruik, aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade. Geen enkel kind of volwassene kan eigendommen van Camping Na Venkove claimen. Wij verwachten dat er rekening gehouden wordt met anderen en alles eerlijk wordt gedeeld of in overleg wordt gebruikt.

Spoedeisende hulp:

Er is een Engels sprekende huisarts, Duits sprekende tandarts en een Duits sprekende orthodontist en zelfs een Engels sprekende dierenarts die jullie graag willen helpen als er hulp gewenst is. Op de EHBO in Chrudim worden jullie liefdevol geholpen.

Terrein:

We zijn trots op ons terrein. Help ons het schoon te houden en gooi afval en sigarettenpeuken in desbetreffende afvalbak. Het is niet fijn als er gaten of geulen worden gegraven. Zelfs niet als het veel regent. Het spannen van waslijnen is niet toegestaan. Er is een droogmolen veld voor algemeen gebruik en er zijn eventueel wasrekjes te leen.

Vertrek:

Laat de accommodatie of de kampeerplaats netjes achter.

Watertappunten:

De tappunten zijn bedoeld voor het vullen van pannen, jerrycan of emmer.

Tot slot:

Vakantie vieren doen we samen. Maak er een fijne tijd van met het gezin en jullie campingburen.
Laten we hopen op een mooie zomer!

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer