slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

WAARSCHUWING!!!! 

Het zijn straks de maanden van de uitbetaling van het vakantiegeld. Meer dan ooit zal iedereen bestookt worden met echt lijkende mailtjes (phishingmail) van internetoplichters! 

Vandaag kreeg ik weer een nieuwe poging van zogenaamd de ING. Je ziet het al een het emailadres waar spoed etc...in staat. In goed Nederlands staat er dat je een nieuwe pas kan aanvragen met behoud van je pincode en als je het voor een bepaalde datum niet hoeft te betalen. Daarna is het een bedrag van bijna 10 euro. Met dit pasje kun je dan boven een betaalautomaat zwaaien en heeft dan ook dat logo op de achterzijde. Je kan direct een nieuwe pas aanvragen door op de link te klikken.

DOE HET NIET....TRAP ER NIET IN!
De banken vergoeden het niet meer als je zelf zo stom bent om op zo'n link te klikken. Je bent alles wat je hebt straks kwijt! Weg spaargeld, weg vakantiegeld. Er is dan niets meer aan te doen! Wees verstandig en raadpleeg bij twijfel altijd eerst je bank. Ga er langs of bel ze zelf even. KLIK NOOIT OP ZO"N LINK!

Stuur dit door aan iedereen! De banken betalen je echt NIETS meer terug! Je vakantie kun je dan vergeten!

Succes,

Camping na Venkove
Tsjechie

Terug naar het nieuwsoverzicht

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer