slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Zaterdag 19 april 2014

Zoals misschien iedereen wel is opgevallen hebben we een nieuwe reserveringsmogelijkheid.  Dit systeem geeft je direct overzicht wat er allemaal beschikbaar is in de door jullie opgegeven periode. Inclusief beschrijvingen en foto's.

We zijn er zeer blij mee! Is de periode niet helemaal beschikbaar, dan geeft het systeem je een alternatieve periode.

Met dit systeem kun je zelfs direct uitrekenen wat de vakantie gaat kosten. Momenteel hebben wij de mogelijkheid om als je alles direct in 1x betaald, je dan nog een 5% extra korting krijgt. Helaas is dat in ons nieuwe reserveringssysteem nog niet mogelijk.

We zijn nog druk met het terrein bezig. Wat struiken en bomen bijplanten, het bospaadje is bijna af. De kantine nog opruimen, want de 26e april gaan we weer open. We hebben het nog razend druk. Niet dat we al veel gasten verwachten, maar iedereen is welkom!

Vanmorgen is er weer een groepje jongens met ratels langs de deur geweest. Dat is om de boze geesten te verdrijven. Er is dan 1 grote jongen verkleed als vogelverschrikker met een busje om zijn nek voor het geld. Ze dreunen een versje op en ratelen op zijn hardst! Een ander heeft een mandje voor snoep bij zich. Ik heb ze een pak Sultana's gegeven en geld.
Morgen is het Pasen...een nieuw begin, zonder boze geesten!

Morgen kan ik weer jongens verwachten met een zweepje en zal ik worden gezegend met zweepslagen. Ook daar wordt een versje bij opgezegd, voor gezondheid en vruchtbaarheid. Als dank krijgen ze daar een geschilderd ei, chocolade ei of snoep voor. Ik ga maar voor snoep. Ook de kleinsten mogen langs de deuren met een mandje. Alleen de grote meiden mogen niet meedoen.

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen toe! Maak er een gezellige tijd van!

Groetjes,

Corrie en Jan

Terug naar het nieuwsoverzicht

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer