slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Op vakantie met kinderen op familie Camping in Tsjechië

Skelteren met papa op de camping

Camping Na Venkovĕ is een gezellige familiecamping in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar aan de rand van een klein dorpje. Voor de kinderen is het heel fijn dat ze zelf met de eigenaren kunnen praten.
Jullie worden in jullie eigen taal op zijn Hollands onthaalt met een kopje koffie of thee en voor de kinderen een glas limonade.

Op Camping Na Venkovĕ hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer. Veel kinderen vinden het fantastisch op de camping. Kinderen met een beperking vinden snel zelfstandig hun weg en overwinnen vaak hun verlegenheid. Pesten wordt niet getolereerd.
Op de camping staan voornamelijk Nederlandse gasten. In de zomer is dat voor de kinderen enorm plezierig, want ze maken reuze snel nieuwe vriendjes want er is geen taalbarrière. Er is een speciale pagina; Kies je vriendje. Daar houden we bij van welke geslacht de kinderen zijn en van welke leeftijd. Scroll over de bezetting kalender en zie zelfs per plaats van welke leeftijd de kinderen zijn. Hoe fijn is dat? Zo weet je of de kinderen van je campingburen ongeveer dezelfde leeftijd hebben als  die van jullie. Wie weet kunnen jullie samen met de campingburen leuke dagjes uit!

Gezellig kamperen op de kindercamping in Tsjechie, de kinderen vermaken zich uitstekend!

Wijntje voor de tent

De Nederlandse camping Na Venkovĕ is kleinschalig en overzichtelijk en zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Met 63 kampeerplaatsen is het een fijne, gemoedelijke familiecamping. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en de camping is volledig autovrij (behalve voor laden en lossen), zodat de kinderen ongestoord kunnen spelen en de rust bewaard blijft op de camping. De vele skelters zijn GRATIS te gebruiken op basis van beschikbaarheid en eerlijk delen.

Naast de camping buiten het zicht van kleine kinderen ligt het riviertje die zomers laag genoeg staat voor uren speelplezier! Kinderen en soms hun vaders maken dammen en watervallen. Door eerst langs een paadje door het minibos te lopen, waan je je even op een andere plaats.

Huur een accommodatie op de camping: ideaal met een gezin.

bungalowtent camping na venkove tsjechie Voor mensen die geen zin hebben om na een lange reis nog een eigen kampeermiddel op te moeten zetten en graag gelijk willen genieten van hun vakantie, hebben wij de oplossing. Op Camping Na Venkovĕ kun je namelijk ook een caravan, vouwwagen of tent huren. Alle kampeeraccommodaties zijn volledig ingericht en klaar voor de vakantie. Ook met een groot gezin is het makkelijk om een accommodatie te huren. Je mag altijd 1 of 2 mee gebrachte bijtentjes naast de accommodatie plaatsen (tegen meerprijs).

Wij zorgen er dan voor dat het inventaris wordt aangepast op het juiste aantal personen. De meeste tenten en voortenten hebben een grote leefruimte waar een groot gezin makkelijk met zijn allen kan eten of binnen zitten met slecht weer.
Zorg dat je de tas met zwemspullen als laatste in de auto zet, zodat de kinderen zich meteen kunnen omkleden en kunnen zwemmen. Het voordeel is dat terwijl jullie uitpakken, de kinderen zich al vermaken.

Gezelligheid op de camping: vakantie vrienden maken.

Volgens de Nederlandse eigenaren is de kantine één van de gezelligste plekjes op Camping Na Venkovĕ. Je kunt hier terecht voor een heerlijk drankje, een ontbijt of een kleine versnapering. Ook staan hier diverse speeltafels waar jong en oud uren plezier kunnen beleven.nederlandse animatie op camping na venkove tsjechie

Voor de kinderen is het een groot speelparadijs in de vakantie. Op het speeltoestel kunnen ze uren klimmen, glijden van de glijbaan, of trampoline springen. Op de camping staan diverse skelters waar de kinderen gratis op mogen spelen. In de speelhal staat een groot schaakspel, airhockey, tafeltennis, tafelvoetbal en twee sjoelbakken, waar gratis mee gespeeld mag worden. Samen met papa of mama mag er ook een potje worden gepoold!
Tja, krijg ze maar eens mee om boodschappen te doen of een museum te bezoeken! Vakantie met kinderen? Kom naar familiecamping na Venkove!

Met warm zomerweer biedt het zwembad een uitkomst. Niets is lekkerder dan heerlijk afkoelen na een dag lang vakantie vieren. 

Het peuterbad op de camping

Kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad. Voor de kleintjes is er een peuterbad met partytent erboven voor schaduw. Het peuterbad wordt ook gefilterd en dagelijks schoongemaakt.
Beide baden hebben een zoutwatersysteem, wat ideaal is bij huidproblemen.
Nemen jullie zwemluiers mee als ze nog met luier moeten zwemmen?

Wil je meer weten over Camping Na Venkovĕ, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer