slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Huisregels van Camping Na Venkovĕ

Camping Na Venkovĕ heeft een aantal huisregels die hieronder beschreven worden. Niet omdat we een strenge camping zijn, maar juist voor een ieders gemak. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten en dat voorkomt weer teleurstellingen. Vakantie vieren doen we samen. Maak er dus een fijne tijd van met het gezin en jullie campingburen!

Aankomsttijd

Voor de kampeerplaatsen hanteren wij een flexibele aankomsttijd tussen 12 – 20 uur. Let wel, de vertrektijd voor een kampeerplaats is 12 uur. Het kan op de drukke wisseldagen dus zijn dat wanneer je vroeg aankomt de voorgaande vakantieganger nog aan het inpakken is en wij vervolgens de kampeerplaats ook nog even netjes moeten maaien. Wij vragen hiervoor je begrip.

Wanneer je van plan bent om 's nachts te gaan rijden zal je naar verwachting vroeg aankomen op de camping, het is dan aan te bevelen om ook de voorgaande nacht al te reserveren zodat je niet hoeft te wachten bij aankomst.

De receptie is geopend tot 22 uur. Mocht je buiten deze openingstijden aankomen, laat het ons dan even weten.

Autovrij

Camping Na Venkovĕ is volledig autovrij, zo kunnen de kinderen veilig spelen en kun je extra genieten van de rust en de groene omgeving. Bij aankomst mag je uiteraard je kampeermiddel naar de plaats rijden en de auto even uit te laden, maar vragen we wel met ongeveer een half uur de auto weer op de parkeerplaats te zetten.

Wanneer je boodschappen hebt gedaan kun je van ons handkarren lenen om de boodschappen naar de kampeerplaats te transporteren. We laten je uiteraard niet sjouwen met zware tassen.

Avondrust

Om iedereen te kunnen laten genieten van een goede nachtrust vragen wij onze gasten om na 23.00 uur rekening te houden met buren. Een tentdoek biedt helaas minder privacy dan een geïsoleerd huis dus de televisie en een gezellig samenzijn zijn beter hoorbaar. We vragen dan ook hier rekening mee te houden en het geluid te minimaliseren. Na 22.00 uur mogen er ook geen auto's meer de camping op.

Op deze manier hopen wij dat iedereen kan genieten van een heerlijke vakantie en uitgerust weer thuis kan komen.

Extra gemak, wij hebben van alles te huur.

Om het je zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken hebben wij ook diverse extra's te huur. Denk aan fietsen en fietszitjes. Maar ook is het mogelijk om een professionele barbecue, koelkast of een porta-potti (chemisch toilet) te huren. Bij de tarieven hebben we de mogelijkheden allemaal vermeld. We doen er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Het klinkt logisch, maar over het gehele terrein geldt een opruim verplichting voor uitwerpselen. Naast de camping is een groot veld waar de huisdieren heerlijk kunnen rennen en spelen, op de camping zelf moeten ze aan de lijn.

Wassen en drogen

Op de camping is een wasmachine en wasdroger aanwezig en het is ook mogelijk om gebruik te maken van de droogmolens op het droogmolenveld. Het is namelijk niet toegestaan om waslijnen te spannen.

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer