slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Zaterdag 6 september 2014

Het seizoen loopt langzaam teneinde, nog 1 week en de camping sluit zijn deuren.

We zijn bezig met de laatste voortenten en dan is alles weer opgeruimd op de camping. Straks weer de speelhal en kantine opruimen en dan de vouwwagens en caravans naar binnen rijden voor de winterstalling.

We kijken terug op een zeer gezellig en geslaagd seizoen. We hadden minder reserveringen dan vorig jaar, maar evengoed hadden we het best druk. Ook dit jaar hadden we een team van jongeren om ons te ondersteunen en te zorgen voor animatie. Ze hebben allen hun uiterste best gedaan en we zijn dankbaar voor hun inzet. Jelle had trappetjes gemaakt bij het veel belopen bospad wat we in het voorjaar hadden gemaakt. Lisanne heeft een mooi hekje gemaakt om te zorgen dat de kinderen niet in de rivier konden vallen als ze naast de kampvuurplaats naar beneden zouden rennen.
Geheel onverwachts heeft zelfs Stijn (van ons team van vorig jaar) ons nog geholpen tijdens de aanloop van het seizoen. Stijn, heel erg bedankt voor je hulp. De meiden vonden ook heel gezellig dat je er was.
Hanna, Rylana, Bonnie, Lisanne, Jelle en Stijn super bedankt!
Onze schoondochter Krista, was dit jaar ook voor het eerst aanwezig. Helaas was het seizoen al bijna ten einde en waren er nog maar weinig kinderen. 

De helikopter heeft net als vorig jaar 27 vluchten in totaal gemaakt. Het werd enorm gewaardeerd en velen vonden het zeer bijzonder om een helikopter rondvlucht direct vanaf de camping te kunnen maken.

Het zwembad heeft het goed gedaan dit jaar. We hebben hem 1x gedurende de nacht geheel leeg laten lopen en met schoon water gevuld. Dit om de veiligheid van het water te kunnen garanderen. 
Een meisje is van de trampoline afgevallen door teveel kinderen tegelijkertijd. Gevolg een dubbele botbreuk in haar arm. Gelukkig op de laatste dag van de vakantie. Moeder en dochter hebben een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen en is de breuk onder narcose gezet.
De volgende dag heeft vader alles ingepakt en is naar het ziekenhuis gegaan. Na weer controles konden zij aan in de middag de reis naar Nederland aanvangen. In Nederland zijn ze weer naar het ziekenhuis gegaan, waar ze zeer tevreden waren over de behandeling in Tsjechie. Ze heeft wonderwel geen pijn gehad!

Dit jaar nemen we afscheid van drie vouwwagens. Na jaren trouwe dienst is het doek op. We proberen ze te vervangen door dezelfde wagens, maar dan in zeer goede staat. Dit jaar is de Tago Oase nieuw in ons assortiment gekomen en is een zeer gewaardeerde aanvulling. De grote tent, enorme luifel en het all-season doek. Je snapt het al, daar hebben we een tweede wagen van gekocht. In seizoen 2015 zijn er nu twee van deze mooie wagens te huur.

We hebben nu al drie boekingen binnen voor seizoen 2015, waarvan 2 gezinnen die het afgelopen seizoen bij ons zijn geweest. Ze willen geen risico nemen de accommodatie van hun keuze mis te lopen.

We gaan ook deze winter bezig aan een nieuwe website. Vervelen zal ik me dus niet.
Verzoek aan onze gasten: Hebben jullie nog foto's gemaakt?
Deel ze met ons voor op onze nieuwe website.
Het makkelijkste is om ze via het programma wetransfer te versturen. Alle foto's in 1x!
We hebben zelf geen tijd gehad om ze te maken en als we tijd hadden was het bewolkt.
Dus we zijn opzoek naar mooie, zonnige foto's van de camping. Leuke overzichtplaatjes bijvoorbeeld.
Of hele bijzonder foto's zijn natuurlijk ook welkom!

Al met al.................het was een super seizoen!
Dank jullie wel, lieve gasten voor jullie aanwezigheid. 

Groetjes,
Corrie en Jan

Terug naar het nieuwsoverzicht

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer