slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Huisregels van Camping Na Venkovĕ

Camping Na Venkovĕ heeft een aantal huisregels die hieronder beschreven worden. Niet omdat we een strenge camping zijn, maar juist voor een ieders gemak. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten en dat voorkomt weer teleurstellingen. Vakantie vieren doen we samen. Maak er dus een fijne tijd van met het gezin en jullie campingburen!

Aankomsttijd

Voor alle accommodaties geldt een aankomsttijd van 15.00 uur. Wanneer de reistijd meevalt en je eerder op de camping aankomt kunnen wij niet garanderen dat de accommodatie al helemaal schoon en klaar voor gebruik is. Uiteraard ben je van harte welkom om in de kantine een kopje koffie te drinken. De kinderen hoeven zich niet te vervelen, want spelen mag altijd.

Ben je van plan om 's nachts te gaan rijden, dan adviseren wij de voorgaande nacht ook te reserveren. Wanneer je 's ochtends op de camping aankomt staat alles al klaar en kan de vakantie direct beginnen.

Op wisseldagen hebben wij de tijd nodig om alles weer helemaal spik en span in orde te maken en kunnen daarom niet eerder dan 15.00 uur de sleutel geven. Wij vragen hiervoor je begrip.

De receptie is geopend tot 22 uur. Mocht je buiten deze openingstijden aankomen, laat het ons dan even weten.

Autovrij

Camping Na Venkovĕ is volledig autovrij, zo kunnen de kinderen veilig spelen en kun je extra genieten van de rust en de groene omgeving. Bij aankomst mag je uiteraard de auto even uitladen, maar vragen we je wel met ongeveer een half uur de auto weer op de parkeerplaats te zetten.

Wanneer je boodschappen hebt gedaan kun je van ons handkarren lenen om de boodschappen naar de kampeerplaats te transporteren. We laten je uiteraard niet sjouwen met zware tassen.

Avondrust

Om iedereen te kunnen laten genieten van een goede nachtrust vragen wij onze gasten om na 23.00 uur rekening te houden met buren. Een tentdoek biedt helaas minder privacy dan een geïsoleerd huis dus een gezellig samenzijn is beter hoorbaar. We vragen dan ook hier rekening mee te houden en het geluid te minimaliseren. Na 22.00 uur mogen er ook geen auto's meer de camping op.

Op deze manier hopen wij dat iedereen kan genieten van een heerlijke vakantie en uitgerust weer thuis kan komen.

Bedlinnen en keukendoeken

Om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken kan je bedlinnen huren. Het bedlinnen ligt al klaar als je aankomt op de camping, maar de bedden zijn nog niet opgemaakt.

Het is ook mogelijk om huishoudtextiel te huren, bestaande uit 10 handdoeken en 10 washandjes, 2 theedoeken, 4 vaatdoekjes en 2 keukenhanddoeken.

Dit scheelt allemaal bij het inpakken en is wel net zo makkelijk. En wil je het tussentijds wassen, dan is dat uiteraard geen probleem, op de receptie kun je was- en droogmuntjes kopen of een nieuw linnenpakket huren.

Bijzettent

Veel kinderen vinden het hartstikke leuk om te slapen in hun eigen tentje. Dat kan, want tegen meerprijs is het mogelijk om een zelf een bijzettent mee te nemen en te plaatsen. Maak er voor de kinderen een waar kampeeravontuur van!

Dekbedden en kussens

In de accommodaties worden zoveel dekbedden en kussens neergelegd als er personen aanwezig zijn. Dat voorkomt dat dekbedden die niet gebruikt worden op de grond worden neergelegd en vochtig worden. Heb je toch een extra dekbed of kussen nodig, kom dan gerust even bij ons langs.

Onze tip? Huur bij ons bedlinnen en alles ligt klaar voor gebruik als je aankomt. Lekker makkelijk!

Extra gasten

De vouwwagens, caravans en tenten zijn geschikt voor 6 personen. Voor iedereen is een slaapplaats gereserveerd en is voldoende inventaris aanwezig. Het is mogelijk om voor extra gasten tegen meerprijs een campingbedje te plaatsen en/of extra inventaris te krijgen. Laat het ons vroeg genoeg weten en wij zorgen dat alles geregeld is.

Extra gemak, wij hebben van alles te huur.

Om het je zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken hebben wij ook diverse extra's te huur. Denk aan een bedlinnen, fietsen, kinderbedjes, kinderstoelen en kinderwagens. Maar ook is het mogelijk om een professionele barbecue, koelkast of een porta-potti (chemisch toilet) te huren. Bij de tarieven hebben we de mogelijkheden allemaal vermeld. We doen er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom in de kampeeraccommodaties. Wel vragen we een eigen bench of mand mee te nemen waar de hond op kan slapen 's nachts. Om hygiënische redenen is het niet toegestaan een huisdier op de bedden te laten slapen. En het klinkt logisch, maar over het gehele terrein geldt een opruim verplichting voor uitwerpselen. Naast de camping is een groot veld waar de huisdieren heerlijk kunnen rennen en spelen, op de camping zelf moeten ze aan de lijn.

Rookvrij

Alle accommodaties zijn volledig rookvrij. Wil je toch graag even een sigaretje roken, dan is er altijd een tuinset aanwezig zodat je buiten even kunt ontspannen en genieten van een sigaret. Bij alle accommodaties is een asbak aanwezig, we vragen je dan ook hier gebruik van te maken. 

Wassen en drogen

Op de camping is een wasmachine en wasdroger aanwezig, maar de kleine wasjes kunnen uiteraard ook bij de accommodatie drogen. Wij hebben daarom al een wasrek met knijpers voor je klaarstaan, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de droogmolens op het droogmolenveld. Het is namelijk niet toegestaan om waslijnen te spannen.

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer