slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Huur een accommodatie op familiecamping Na Venkovĕ in Tsjechië

Camping Na Venkovĕ heeft veel meer te bieden dan alleen ruime kampeerplaatsen en veel gezelligheid. Het is namelijk ook mogelijk om een caravan, vouwwagen of tent te huren. Geen gedoe met tentharingen en scheerlijnen, alles staat al helemaal klaar dus de vakantie kan direct beginnen.
Lekker genieten met een glas wijn bij je tent

Huur een caravan, vouwwagen of tent en geniet van het kampeergevoel

Kamperen is iets bijzonders. Je zit midden in de natuur, wordt wakker van het gefluit van de vogels en het is vooral heel erg gezellig. De kampeersfeer op Camping Na Venkovĕ is gemoedelijk. Lekker genieten van de vakantie, leuke dingen doen. En daar hoort soms het opzetten van een tent even niet bij. Dus hebben wij dat vast gedaan.

Alle kampeeraccommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van gemakken zoals die mogen worden verwacht in een caravan, vouwwagen of tent. De keuken is compleet, de bedden staan klaar, de kast is leeg, je hoeft alleen nog maar uit te pakken. Geniet 's avonds van een glas heerlijke wijn voor de tent.
Jullie kunnen vanaf 15.00 uur in de accommodatie en verwachten dat jullie om 10.00 uur op de dag van vertrek de accommodatie netjes hebben verlaten.
Wij bieden de mogelijkheid om al vanaf 09.00 uur in de accommodatie te kunnen, maar dan dienen jullie de nacht ervoor extra erbij te boeken zodat wij de tijd hebben de accommodatie netjes op tijd klaar te krijgen.

Uitstekende faciliteiten op Camping Na Venkovĕ

skelteren20

 

Op de camping zijn vele goede faciliteiten aanwezig. De camping is volledig autovrij zodat de kinderen overal veilig kunnen spelen. Tevens zijn er vele speelfaciliteiten voor de kinderen aanwezig, kunnen ze gratis gebruik maken van de skelters en de speeltafels en worden er 4 weken in het hoogseizoen leuke dingen voor de kinderen georganiseerd.

Maar ook de ouders zijn wij niet vergeten. Want in de kantine ben je van harte welkom om een drankje te komen drinken, of te komen poolen of tafeltennissen. Maar ook is er een 

zithoek met televisie, of kun je een boek lezen uit de boekenkast. Kinderen vinden het fantastisch als papa of mama ze rondrijdt op de skelter. De skelters zijn te leen.Zo mogen ook de ouders nog even kind zijn.

zwemmen bij camping na venkove

Bij warm weer is niets lekkerder dan verkoeling zoeken in het zwembad. En dat kan, want op de camping staat een opbouwzwembad van 10 bij 5 meter. Genoeg ruimte dus om heerlijk te spetteren en spelen of gewoon even een kort baantje te trekken. Bij het zwembad staan ligstoelen waar je heerlijk kunt genieten van een goed boek. Het woord vervelen kennen wij hier niet.

Welke accommodatie je ook kiest, je kunt altijd en overal gebruik maken van het gratis Wifi netwerk van Camping Na Venkovĕ. Dus even je e-mail checken of vrienden en familie op de hoogte houden van de vakantie is geen enkel punt.

Beschikbaarheid Reserveer direct

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer