slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Speciaal voor de kinderen

Skelteren op de campingDeze gezellige familiecamping in Tsjechië is een paradijs voor kinderen! Zij kunnen hier uren spelen zonder zich ook maar een moment te vervelen. Er is een mooi zwembad, een rivier waar zij dammen kunnen bouwen en een grote speelweide waar leuke spelletjes worden gespeeld. En alsof dat nog niet genoeg is is er ook nog een speelhal aanwezig en kunnen de kinderen gratis van de skelters gebruik maken. En de ouders? Die genieten in de tussentijd van een welverdiende vakantie met een goed boek en een heerlijk drankje!

Skelters op een rij.

 Op Camping Na Venkovĕ staan 10 skelters die gratis kunnen worden gebruikt. Het is de bedoeling dat ieder kindje hier mee kan spelen. Samen delen is samen spelen.

Leeftijdsgenootjes aanwezig? Kies je vriendje!

Samen met je vakantievriendjes lekker op de tablet onder een boom!

Niets is fijner dan dat kinderen leeftijdsgenootjes hebben waar zij mee kunnen spelen. Wij noemen dat vakantievriendjes. Daarom houdt Camping Na Venkovĕ een speciale leeftijdsgenootjes kalender bij. Per week kan je kijken hoeveel kinderen van elke leeftijdscategorie aanwezig zijn. Zo kan je van tevoren beoordelen of jouw zoon of dochter genoeg speelkameraadjes heeft.

Het overgrote deel van de gasten van Camping Na Venkovĕ zijn Nederlanders. Dit zorgt ervoor dat het vriendjes maken alleen maar makkelijker wordt!

Zwemmen, dammen bouwen of skelteren

Watervallen en dammen bouwen in het riviertje naast de camping in Tsjechie. Doe je mee?Als de vriendjes eenmaal gevonden zijn, kan er begonnen worden met het spelen. Het zwembad geeft verkoeling en genoeg speelplezier. Kleine kindjes kunnen hier heerlijk rond dobberen in hun zwembandjes en de oudere kinderen hebben ruimte om een spelletje te doen.

Het echte stoere werk vindt plaats in het riviertje. Deze stroomt langs de familiecamping en is de perfecte plek om een dam te bouwen of vissen te spotten. Het is ook mogelijk om ze te vangen, maar daar moet vooraf een vergunning voor worden aangevraagd. 

Spelen in de speelhal

Speel een potje pool met je ouders op camping na Venkove. Op de camping is een grote speelhal aanwezig met diverse speeltafels. Deze zijn gratis te gebruiken. Ideaal voor als het een dag slechter weer is, of omdat je gewoon even geen zin hebt om buiten te spelen, of gewoon omdat het spelen in een speelhal heel erg leuk is!

In de speelhal staat onder andere een pooltafel, tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbakken én een airhockeytafel. Speel samen met de kinderen een potje pool. Genoeg keuze dus en leuk om te doen voor jong en oud.

Eropuit met de kinderen

Wil je even een dag van de camping af? Breng dan een bezoek aan een van de vele leuke attracties in de omgeving! Een echte Klimmen en klauteren in de boomtoppen bij Podhura. Boek je vakantie bij Camping na Venkove!aanrader met oudere kinderen is Avonturen klimpark Podhura. Spring van boomtop tot boomtop en geniet van het geweldige uitzicht. Aan het einde van de tocht kan je abseilen.

Een bezoek aan het dierenpark is voor alle kinderen een gaaf uitstapje. Deze mooie safari dierentuin is de thuisbasis voor veel bijzondere dieren. Maak een mooie rondrit met de bus of in je eigen auto!

 

Beschikbaarheid  Reserveer direct

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer