slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Nederlandse animatie op Camping na Venkove in de zomervakantie

In de bouwvakweken (29 t/m 33)  van de zomervakantie organiseren we op Camping na Venkove diverse  activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen de kinderen knutselen en mooie knutselwerkjes maken voor in de caravan of tent, swingen in de kinderdisco of meedoen aan de altijd spannende skelterrace. En is het een keer slecht weer, dan passen we gewoon het programma wat aan en draaien we een leuke film in de kantine.

Wisselend programma van activiteiten

De Nederlandse animatie is geen kinderclub, dus verwacht geen uitgebreid programma. Aangezien er zoveel andere leuke dingen te doen zijn op de camping, beperkt het programma zich tot enkele activiteiten per dag. De kinderen hebben meer dan genoeg te doen op de camping en hebben soms niet eens behoefte aan vermaak middels een animatieprogramma. 
Het programma hangt op het sanitairgebouw en hoor je de bel luiden? Dan is het tijd om snel naar de kantine te gaan, want de bel is het teken dat we beginnen. De koperen bel is voor kinderen altijd leuk om te luiden, dus zorg dat je op tijd bent.

Ontdek de omgeving vanuit de helikopter

In de zomer is het mogelijk een helikoptervlucht te maken. Zo kun je de omgeving vanuit de lucht verkennen en van bovenaf de camping bekijken. Deze vluchten zijn tegen betaling te reserveren. Wil je meer weten over de vluchten, vraag dan om informatie op de receptie. Om je alvast even in te leven hebben we een speciaal fotoboek van de helikoptervluchten.

Beschikbaarheid  Reserveer direct

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer