slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Faciliteiten op Nederlandse camping Tsjechië

De goede faciliteiten van Camping Na Venkovĕ dragen bij aan een fijne, onbezorgde vakantie. Je vindt hier geen sauna of bubbelbad, maar wel uitstekende en goed onderhouden voorzieningen voor iedereen.

Uitstekende sanitaire voorzieningen

Het sanitairgebouw bestaande uit 3 sanitairunits  is voorzien van 6 douches, 2 wascabines, 7 toiletten 3 urinoirs en 4 afwastafels. Daarnaast is er een mindervalidentoilet en -douche aanwezig. Deze dient tevens als familiedouche en is voorzien van een babybadje, commode, potje en toiletbrilverkleiner. Naast het grote sanitairgebouw bevindt zich de uitstorttafel voor het chemisch toilet. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd. Eventuele gebreken worden z.s.m. verholpen.

Daarnaast vind je in een ruimte naast het sanitairgebouw een wasmachine en een wasdroger. Zo heb je geen gedoe meer met handwasjes en is de kleding snel droog. Voor de vakantieganger die het liever aan de buitenlucht laat drogen, hebben we diverse droogmolens op het droogmolen veld. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van de centrifuge bij de wasmachine. Bij alle verhuuraccommodaties zijn wasrekjes aanwezig. Het spannen van waslijnen tussen bomen en onze accommodaties is niet toegestaan. Bij de wasmachine en wasdroger is een strijkplank aanwezig, mocht je gebruik willen maken van de strijkbout dan kun je deze van ons huren.

Horeca op Camping Na Venkovĕ

Het gezelligste plekje op Camping Na Venkovĕ is de kantine. Deze wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Je kan hier terecht voor een heerlijke drankje, warm of koud en een lekkere versnapering. Voor kinderen is er een speciale consumptiekaart waarmee ze aan de bar zelf iets lekkers kunnen kopen. De kantine is geopend van 07.00 - 12.30 uur; 13.00 - 18.00 uur en van 18.30 - 23.00 uur. In drukke of rustige periodes kan er afgeweken worden van de tijden.

In het hoogseizoen is het mogelijk om broodjes bestellen. Als je voor 10:00 uur besteld, kan je de volgende dag genieten van een heerlijk verse broodjes. De broodjes worden gebakken door de beste bakker van Luzĕ en omstreken en zijn 's morgens vanaf 7 uur afhalen in de kantine. Maar in de zomer kan je 's ochtends ook plaatsnemen aan de speciaal gedekte ontbijttafel met veel Hollands beleg.

In de kantine zijn wel kleine versnaperingen verkrijgbaar, maar geen maaltijden of snacks. In het stadje Luze op slechts 3 km afstand zitten diverse gezellige en zeer goede restaurants. 1 van de restaurants heeft zelfs een menukaart in het Nederlands laten maken voor jullie. Een etentje in Tsjechië is vergeleken met Nederland niet duur. 

Speelvoorzieningen op de camping

Op de camping zijn vele speelfaciliteiten aanwezig. Dit varieert van speeltoestellen in de speeltuin, tot diverse speeltafels. In de speelhal staan diverse speeltafels waar je gratis gebruik van mag maken. Denk aan een pooltafel, tafeltennistafel, voetbaltafel, airhockeytafel en sjoelbakken. Ook is er een grote tafel waar je aan kunt zitten lezen of gamen, is er een boekenkast en een zithoek met televisie. De speelhal is geopend van 10 - 12.30; 13 - 18  en van 18.30 – 22 uur (tijdens het ontbijt zijn de speeltafels buiten gebruik).

Wil je liever buiten spelen, dan kun je ook gratis onze skelters, steps, mammoetskelters of ander speelgoed lenen. Deze kunnen niet gereserveerd worden, de kinderen mogen om en om op de skelters spelen.

Afkoelen in het zwembad of dammen bouwen in de rivier

Kinderen maken met leeftijdsgenootjes plezier in het zwembad. Het grote opzetbad is 10 meter lang en 5 meter breed. Doordat het niet diep is, kunnen ook kleine kinderen hier heerlijk verkoeling zoeken en lekker spelen maar niet in duiken. Voor de allerkleinsten hebben we een peuterbad.

Het riviertje dat langs Camping Na Venkovĕ loopt is perfect om dammen te bouwen en nieuwe stroompjes te maken. Het is te ondiep om in te zwemmen, maar je kunt er wel heel veel plezier beleven!

Beschikbaarheid  Reserveer direct

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer