slogan

slogan

Zoek en boek je vakantie

Routebeschrijving naar Camping na Venkově

GPS: N49 54.438 E16 01.442
GPS: 49 54 28, 16 1 27

Camping Na Venkove op de kaart

Onder de kaart staat een geschreven routebeschrijving

Camping na Venkove is gelegen in de plaats Radim bij Luze.

In Tsjechie komen soms dezelfde plaatsnamen voor. Onze Radim ligt naast Luze, waar er maar 1 van is in Tsjechie.

Radim heeft geen straten, maar alleen huisnummers. Het dorp heeft lintbebouwing.
We zijn aangesloten bij de gemeente Luze, maar het dorp heet Radim en daar bevind zich onze camping, aan het eind van het dorp.

Deze nummering is van oudsher naar ontstaan van de bouw. Bij oudste gebouwen begint de telling.
Huizen die later gebouwd zijn staan hier vaak tussen. De nummering is niet helemaal duidelijk voor iedereen. Daarom helpen wij jullie graag!

Route vanaf Praag naar Camping na Venkove:

Praag – Hradec Kralove D11 (ook afgekort als H.Kral. of Hrad.Kral. of Hradec K.) De nieuwe snelweg Praag-Hradec Kralove is al wat verder gevorderd. Neem daarom niet de eerste afslag naar Pardubice, maar 2 afslagen later, dit is afslag nr.84

Eerst volgt dan een afslag naar een tussenweg, en dan volgt de afslag waar Pardubice weer staat aangeven (naar de 37 toe) Het maakt in tijd of kilometers niet veel uit, maar het rijdt veel comfortabeler. Let op: Tsjechië kent eigenlijk geen afslagnummers. Het nummer van het hectometerpaaltje is tevens het afslagnummer!

Deze route is het gemakkelijkst en prettiger voor rijden met caravan. De navigaties sturen jullie liever over Chrast, maar die weg klimt, slingert en is smal! Met een caravan is dit best lastig en eigenlijk niet nodig. De route hieronder rijden wij zelf altijd.

Rij Pardubice voorbij richting Chrudim.  Je rijdt langs  Chrudim. hou  richting Vysoke Myto aan. Deze weg heeft nummer 17. Let op, als je de 17 wilt oprijden is het een korte invoegstrook. Het is een drukke weg. Nu is het nog ongeveer 20 minuten voor jullie er zijn!
Rem af nabij afslag Brezovice!! Dat is vlak voor de bocht in de weg nr. 17. (na een bruggetje met groene railing).
De volgende afslag nemen richting Chroustovice, (50 meter rechts van de weg staat een bedrijf met in de nok van de zijgevel, een bord met reclame: Kamna) dit is een haakse "afslag" dus rem ruim van tevoren af, de 17 is een zeer drukke provinciale, doorgaande weg!
Na Chroustovice de doorgaande weg volgen, het is nu niet ver meer. Achtereen volgen de dorpen …Lhota…Zalazany en Lozice.
Als je Lozice uit rijdt zien jullie links, na muurtjes om een verwilderd stukje grond ons land, onze boerderij is de eerste die je links tegenkomt. Maar je ziet dan de camping al!
In het hoogseizoen valt het niet te missen.
Neem de bocht ruim en rij onze camping op.

Parkeer de auto met caravan, vouwwagen of aanhanger meteen aan de linkerkant van de weg. Deze strook is speciaal voor nieuw gearriveerde gasten.
Meldt bij de receptie/kantine of als de deur dicht is meldt je dan via de intercom naast het infobord.

Indien jullie toch op de navigatie willen rijden, dan stuurt deze jullie over soms zeer smalle wegen. Jullie worden dan over Chrast gestuurd.

Let dus op hoe jullie aan komen rijden. Komen jullie over Chrast? Radim is dan linksaf! Laatste boerderij rechts! Er is een pleintje met grind ervoor! Rij dan 80 meter door naar de oprit van de camping.

Let op: Tsjechië kent in veel dorpen geen straten. Daarom is de straat vernoemd naar het dorp. Dorpen zijn onderdeel van een gemeente van het/de dichtstbijzijnde grote dorp of stad. Bij ons is dat Luze. Radim is dus ons dorp! Dus we zitten niet in Luze, maar een dorp ernaast! En dan is het nummer 37. Ook dat is lastig, want de nummering klopt niet helemaal. In Tsjechië kregen de huizen nummers in volgorde van bouw. Dus kwamen er huizen tussen, dan werd er doorgenummerd. Nu lopen de huisnummers door elkaar en dat maakt het misschien lastig. Onthoud gewoon: de laatste boerderij in Radim rechts. Kom je over Rosice? Dan is het rechtsaf. Je ziet dan de camping na Lozice vanzelf opdoemen. Het is dan de eerste boerderij/huis links!! Komen jullie voor de camping vanaf Luze, dan graag 50 meter doorrijden. Daar is de ingang van de camping. Neem een ruime bocht en zet de caravan op de weg voor de kantine. Komen jullie voor onze accommodaties op de camping? Zet de auto dan op de parkeerplaats en meld je bij de receptie.

Zie ook Tips & Weetjes:

 

Camping Na Venkove
Radim 37
53854 Luze
Tsjechië
Omgeving Chrudim

Tel. NL : +31 (0)251 714 075 (gratis doorgeschakeld naar Tsjechië)
Tel. mobiel Tsjechië : +420 720302683

E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet : www.navenkove.com

 

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer